Назад

Штучний інтелект в БпЛА: Skyeton та Helsing підписали Меморандум

03.04.2024

Компанія Skyeton підписала Меморандум про взаєморозуміння (MoU) з Helsing, німецькою компанією, яка спеціалізується на інтегрції штучного інтелекту в оборонні технології.

Визнаючи стратегічну важливість технологічних інновацій для оборони України та глобальної безпеки, сторони підписали цей Меморандум, щоб стримувати та захищатися від агресора.

Цей Меморандум знаменує собою зміцнення колаборації Helsing із Україною. У лютому 2024 року співзасновник Helsing підписав Меморандум про співпрацю в галузі безпеки та оборони з головою Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним.

Helsing - це німецька компанія, яка розробляє програмне забезпечення та інтегрує штучний інтелект в оборонні технології, співпрацюючи з найбільшими виробниками в сфері оборони. Вона працює в Україні з 2022 року.

Партнерство між Skyeton та Helsing підкреслює важливість інноваційних технологій у зусиллях України стримувати агресорів та захищатися від них. Інтеграція штучного інтелекту підвищить оборонні можливості України, сприятиме технологічним інноваціям в оборонному секторі та зміцнить зв'язки між Україною та Німеччиною, які поділяють відданість демократії та безпеці.