Назад

Eurosatory 2024. Raybird Remote: Пілотування БПЛА над Україною з Парижа

05.06.2024

Skyeton бере участь у Eurosatory 2024 – одній з найважливіших подій в галузі оборони та безпеки, яка відбудеться в Парижі з 17 по 21 червня.

Особливістю стенду Skyeton буде можливість спробувати себе в ролі оператора БПЛА, пілотуючи Raybird онлайн під час демонстраційного польоту в небі над Україною, більш ніж за 2000 км від Парижа.

Ви будете використовувати справжню наземну станцію управління, а не симулятор чи тренажер. Перед польотом ви отримаєте короткий інструктаж від представників компанії, а після завершення польоту отримаєте сертифікат за цей унікальний досвід.

Raybird – це мала безпілотна авіаційна система, призначена для тривалих місій, що має неперевершений час безперервного польоту понад 28 годин, виняткову дальність понад 2500 км та максимальну висоту польоту до 5500 м. Надійність Raybird була перевірена у війні Збройними Силами України.

Попередня реєстрація для пілотування за посиланням (кількість місць обмежена):
https://forms.gle/YhSqwovj9ZPy63N99

На своєму стенді Skyeton також представить оновлені компоненти безпілотної авіаційної системи, включаючи лінійку корисних навантажень для БПЛА, які демонструють інновації в безпілотних авіаційних системах, що можуть бути використані як у цивільному секторі, так і для бойових завдань.

Розташування на Eurosatory 2024: Зал 5B, Стенд E476
Дата: 17-18 червня
Час: 11:00-17:00

Додаткову інформацію про Skyeton та наші продукти можна знайти на нашому веб-сайті: https://skyeton.com/

Будь ласка, надсилайте свої запити сюди: [email protected]